“زمان همبستگی جهانی” برای غلبه بر چالش های سلامت ، اجتماعی و اقتصادی COVID |

در بیانیه مشترکی ، سازمان بین المللی کار (ILO) ، سازمان غذا و کشاورزی (FAO) ، صندوق بین المللی توسعه کشاورزی (IFAD) و سازمان بهداشت جهانی (WHO) تأکید کردند که ده ها میلیون نفر در معرض خطر فقر شدید قرار دارند.

در بیانیه آمده است: “اکنون زمان همبستگی و حمایت جهانی است ، به ویژه با آسیب پذیرترین افراد در جوامع ما ، به ویژه در جهان در حال ظهور و در حال توسعه”.

“فقط با هم می توانیم بر سلامت سلامت و تأثیرات اجتماعی و اقتصادی بیماری همه گیر غلبه کنیم و از افزایش آن به یک فاجعه طولانی بشردوستانه و امنیت غذایی ، با از دست دادن احتمالی دستاوردهای توسعه که قبلاً به دست آمده است ، جلوگیری کنیم.”

مشاغل نابود شد

آژانس های سازمان ملل متحد تأیید کردند که این بیماری همه گیر مشاغل است و میلیون ها معیشت را در معرض خطر قرار داده است.

آنها با اشاره به اینکه “میلیون ها بنگاه اقتصادی با تهدیدی وجودی روبرو هستند” نشان دادند که تقریبا نیمی از 3.3 میلیارد نیروی کار در جهان از دست دادن معیشت خود را تهدید می کنند.

کارگران غیررسمی اقتصاد که قادر به کسب درآمد در حین قفل شدن و بدون حمایت های اجتماعی کافی یا مراقبت های بهداشتی نیستند ، به ویژه آسیب پذیر هستند – بسیاری از آنها در تأمین هزینه های خود و خانواده خود ناتوان هستند.

کارگران کشاورزی

همزمان میلیون ها کارگر کشاورزی مزدبگیر و خود اشتغالی با فقر ، سوnut تغذیه و بهداشت ضعیف مواجه هستند.

با درآمد کم یا نامنظم و عدم حمایت اجتماعی ، بسیاری از آنها برای ادامه کار در شرایط ناامن تشویق می شوند و خود و خانواده خود را در معرض خطرات اضافی قرار می دهند.

علاوه بر این ، در میان از دست دادن درآمد ، آژانس ها نشان دادند که ممکن است به استراتژی های غیرعاقلانه ای مانند فروش وحشت دارایی ، وام های درنده یا کار کودکان متوسل شوند.

در بیانیه جزئیات آمده است: “کارگران مهاجر کشاورزی به ویژه آسیب پذیر هستند ، زیرا آنها در حمل و نقل ، شرایط کار و زندگی خود با خطراتی روبرو هستند و برای دستیابی به اقدامات حمایتی اعمال شده توسط دولتها تلاش می کنند”.

سیستم های غذایی

همچنین همه گیری ، شکنندگی کل سیستم غذایی را آشکار کرده است.

بسته شدن مرزها ، محدودیت های تجاری و محدودیت ها ، زنجیره تامین مواد غذایی داخلی و بین المللی را مختل کرده و دسترسی به رژیم های غذایی سالم ، ایمن و متنوع را کاهش داده است.

آژانس های سازمان ملل متحد تأکید کردند که باید استراتژی های طولانی مدت برای “مقابله با چالش های پیش روی بخش های بهداشت و کشاورزی” با اولویت امنیت اساسی ، چالش های سوnut تغذیه ، فقر روستایی و حمایت های اجتماعی ، از جمله موارد دیگر ، تهیه شود.

با هم قویتر برمی گردیم

سازمان ملل متحد متعهد به جمع آوری تخصص و تجربیات خود برای کمک به کشورها در پاسخ به بحران و دستیابی به اهداف توسعه پایدار (SDG) است.

در بیانیه تأکید شده است: “ما باید این فرصت را برای بازسازی بهتر تشخیص دهیم”.

در بیانیه مشترک اعلام شد ، تنها راه برای محافظت از سلامت انسان ، معیشت ، امنیت غذایی و تغذیه ضمن اطمینان از “یک وضعیت جدید طبیعی” ، “تجدید نظر در آینده محیط زیست ما و مقابله با تغییرات آب و هوا و تخریب محیط زیست با جاه طلبی و فوریت” است.

WFP / ونسا ویک

برنامه جهانی غذا (WFP) به کشاورزان محلی که محصولات ذرت در Kapchorwa ، اوگاندا دارند کمک می کند.