مواد تشکیل دهنده و نحوه تهیه گز اصفهان

یک عدد دیگر از عارضه ها راحت شدن گز خانگی همین است که غلظت شربت آن قلیل باشد. چرا گز خانگی ریلکس می شود؟ یکی از از اهمیت ترین دلایلی که گز خانگی پس از اینکه در دمای گوشه و کنار قرار می گیرد شل می شود همین می باشد که مایه گز بر روی حرارت به میزان به اندازه هم نزده شده باشد. در قبلی به جهت تنظیم گزهای سفارشی برای پادشاهان و حکام شهرها به جای آب از آب هندوانه استعمال میکردند. در خاتم کاری، قطعه های کوچک، مشابه به مثلث و چوبی برای تولید نمودن صورت های هندسی متعدد به کار می رود. بر روی پیاله را دارای سلفون بپوشانید و سه الی چهار ساعت در سردخانه بگذارید تا عالی سرد شود و خودش را بگیرد. علامت آماده شدن مایه گز همین میباشد که وسط ظرف جمع شود و از کف ظرف به راحتی قطع شده و به به عبارتی ترتیب مجدد کف پیاله بیفتد. کف یک کاسه پیرکس را دارای یک لایه قطور آرد بپوشانید (اگر می خواهید گز ساده صحیح نمایید کف پیاله پیرکس را اهمیت پاره ای روغن چرب کنید). پس از اینکه سپید تخم مرغ فرم گرفت ۲ قاشق غذاخوری از شربت را بر روی سفیده تخم مرغ می ریزیم و کمی هم می زنیم تا دمای سفیده دارای دمای شربت یکسان شود. دمای اتاق نیز نباید عمده از 20 مرتبه باشد. گز آردی یکی از شیرینی های سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی میباشد که بخش اعظم در شهرهای اصفهان و یزد ساخت می شود، برای بازدید همین آموزش شیرینی پزی در ادامه حیاتی چیشی ملازم باشید. هم اکنون در آیتم خواص انها اندکی حرف می گز گوهر اصفهان کنیم. اکنون در آیتم خاصیت مواد تشکیلدهنده گز صحبت خوا‌هیم کرد. در ادامه تمام سفیده را به قابلمه شربت بیشتر می نماییم و خوب نیز می زنیم تا مهم نیز یکدست شوند. درحال حاضر بایستی اهمیت یک قاشق چوبی مدام مایه گز را نیز بزنیم تا مواد یه خرده موقعیت سفتی پیدا نماید و به راحتی قالب نیز زدن نباشد. مواد را پاره ای مخلوط می نماییم تا شکر به طور کامل در آب حل شود. در همین مرحله گلاب را به یار دو قاشق از شهد گز داخل سفیده های تخم مرغ می ریزیم. 2. سفیده تخم مرغ را حساس همزن برقی بزنید تا کاملا فرم بگیرد. اگر از کفگیر چوبی استعمال میکنید به شرایط پارویی و رفت و بازگشت مایه را هم بزنید.